YouTube та Universal об’єднають зусилля на новому музичному порталі

13 Квітня 2009
45415
13 Квітня 2009
17:25

YouTube та Universal об’єднають зусилля на новому музичному порталі

45415
YouTube та Universal об’єднають зусилля на новому музичному порталі

YouTube та Universal Music Group об'єднають зусилля для створення музичного онлайн-проекту, завдяки якому користувачі матимуть доступ до майже повного каталогу UMG, що містить близько 10 000 найменувань музичних відеокліпів. Сервіс планується запустити вже цього року, повідомляє Variety.

 

Окрім новоствореного Vevo.com, обидві компанії планують отримувати рекламні прибутки з трансляції змісту Vevo на сайті YouTube, а також створити відеопрогравач, який користувачі соціальних мереж зможуть розміщувати на своїх сторінках. Музичні відео будуть вільними для перегляду, однак кожному може передувати до 15 секунд реклами.

 

UMG витратить десятки мільйонів на проект і отримає повні права на Vevo; у свою чергу, YouTube забезпечить проект технологічно.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
45415
Читайте також
18.06.2009 11:09
Наталья Панафидина, «Экономические известия»
14 791
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду