Бюджет талант-шоу «Алла шукає українські таланти» на «Радіо Алла» становитиме 500 тисяч доларів

10 Квітня 2009
17106
10 Квітня 2009
17:24

Бюджет талант-шоу «Алла шукає українські таланти» на «Радіо Алла» становитиме 500 тисяч доларів

17106
Бюджет талант-шоу «Алла шукає українські таланти» на «Радіо Алла» становитиме 500 тисяч доларів

Нова українська радіостанція «Радіо Алла» має намір запустити радійне талант-шоу «Алла шукає українські таланти», мета якого - вивести на публіку молодих українських виконавців. Про це повідомляє прес-служба «Українського медіахолдингу», до якладу якого входить радіостанція. Бюджет конкурсу орієнтовно становитиме 500 тис. доларів. Ця сума включає витрати на організацію радіо-шоу, рекламну підтримку та інвестиції в промо-кампанії нових імен.

 

Узяти участь у талант-шоу може кожен охочий, надіславши запис пісні на «Радіо Алла». Пісні відбиратиме колектив станції разом з Аллою Пугачовою. Найкращі треки потраплять в ротацію на «Радіо Алла». Також переможцям обіцяють ексклюзивні призи від російської співачки та радіостанції.

 

Переможницею першого сезону конкурсу «Алла ищет таланты» в ефірі російської мережі «Радио Алла» стала українська співачка Наталя Валевська. Вона отримала приз - річну ротацію в ефірі російської радіомережі, 10 тис. доларів і ювелірну прикрасу від Алли Пугачової.

 

Нагадаємо, що 8 квітня Національна рада з питань телебачення і радіомовлення дозволила «Радіо One» змінити позивний на «Радіо Алла» та внести зміни у програмну концепцію. Радіостанція й надалі входить до групи компаній «Український медіахолдинг». З конфліктом між членами Нацради довкола ребрендингу «Радіо One» пов'язують заяви про відставку голови Нацради з питань телебачення і радіомовлення Віталія Шевченка та його першого заступника Ігоря Куруса.

Як наголошують в УМХ, склад власників компанії у зв'язку з переформатуванням не зміниться.

Вихід в ефір «Радіо Алла» відбудеться 15 квітня в 16 містах України.

 

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
для «Детектор медіа»
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
17106
Читайте також
22.04.2009 17:10
Андрій Кулаков, «Українська правда»
18 846
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду