Переможцями іміджевих номінацій «PRESSзвания» стали Ілля Ратман, Андрій Блінов і Алла Єрьоменко

6 Квітня 2009
23866
6 Квітня 2009
12:55

Переможцями іміджевих номінацій «PRESSзвания» стали Ілля Ратман, Андрій Блінов і Алла Єрьоменко

23866
Переможцями іміджевих номінацій «PRESSзвания» стали Ілля Ратман, Андрій Блінов і Алла Єрьоменко

4 квітня в рамках конкурсу «Премія ділових кіл "PRESSзвание 2008"» представники бізнесу нагородили найкращих, на їхню думку, ділових журналістів України.

 

На церемонії оголосили імена переможців у трьох іміджевих номінаціях. «Відкриттям року» став Ілля Ратман («Деловая столица»), у номінації «Найкращий редактор ділового видання» перше місце посів Андрій Блінов («Эксперт Украина»), а колеги найбільше поважають Аллу Єрьоменко із «Дзеркала тижня» (перше місце в номінації «Повага колег»).

 

Нагадаємо, що імена переможців у 10 професійних номінаціях були визначені на початку березня. Лауреатами  «PRESSзвания» стали Олександр Дубинський («Экономические известия»), Олександр Черновалов («Коммерсантъ-Украина» - 2 номінації), Алла Єрьоменко («Дзеркало тижня»), Ірина Чернявська («ИнвестГазета»), Маргарита Ормоцадзе («Деловая столица»), Ніна Мищенко («Экономические известия»), Станіслав Юрасов («Экономические известия»), Неллі Вернер («Эксперт Украина») й Андрій Блінов («Эксперт Украина»).

 

Церемонію нагородження відвідали понад 250 гостей, серед них - виконавчий директор міжнародного конкурсу ділової журналістики «PRESSзвание» (Россия) Надія Явдолюк і ведучий авторських програм на телеканалі RTVI і радіостанції «Эхо Москвы» Віталій Димарський. Також цього року вперше церемонію відвідав головний редактор радіостанції «Эхо Москвы» Олексій Венедиктов, якого оргкомітет запрошував протягом декількох років.

 

Конкурс «PRESSзвание» з 2005 року проводиться в Україні агенцією Mainstream Communication & Consulting. Засновниками нагороди є Московська асоціація підприємців, Національна спілка журналістів України, Російська спілка промисловців і підприємців і Спілка журналістів Росії. У 2008 році в конкурсі були зареєстровані 130 номінантів. До журі конкурсу входять головні редактори ділових і суспільно-політичних видань і представники бізнесу.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
23866
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
PRESSzvanie
5490 дн. тому
Фоторепортаж есть на сайте PRESSзвания: http://zvanie.com/info/04_04_2009
Я
5492 дн. тому
Ура! А фоторепортаж есть?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду