Сайти видань The New York Tіmes і The Іnternatіonal Herald Trіbune реформовані у єдиний ресурс

31 Березня 2009
17776
31 Березня 2009
16:19

Сайти видань The New York Tіmes і The Іnternatіonal Herald Trіbune реформовані у єдиний ресурс

17776
Сайти видань The New York Tіmes і The Іnternatіonal Herald Trіbune реформовані у єдиний ресурс

Сайти американської газети The New York Tіmes і її міжнародної версії - The Іnternatіonal Herald Trіbune - перетворилися на єдиний ресурс, який функціонує на базі сайту The New York Tіmes, повідомляє Lenta.ru із посиланням на AFP.

 

Тепер відвідувачі онлайн-версії The New York Tіmes автоматично потрапляють на оновлений сайт із заголовком The Іnternatіonal Herald Trіbune. Однак вони можуть змінити налаштування сторінки і переключитися на електронну версію The New York Tіmes.

 

Роботою сайту керують із Нью-Йорка, Парижа і Гонконгу. Інформація, що з'являється на новому ресурсі, збирається з 40 новиннєвих бюро, розташованих у різних містах світу.

 

The Іnternatіonal Herald Trіbune заснована у 1887 році як європейська версія  The New York Tіmes. Газета має головний офіс у Парижі і виходить у понад 180 країнах.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
17776
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду