Maxximum Advertising продаватиме рекламний час UBC

25 Березня 2009
10043
25 Березня 2009
12:14

Maxximum Advertising продаватиме рекламний час UBC

10043
Maxximum Advertising продаватиме рекламний час UBC

Рекламний час ділового телеканалу UBC (Український бізнес-канал) протягом 2009 року продаватиме сейлз-хаус Maxximum Advertising. Про це ТК повідомила піар-служба групи компаній Maxximum. Переговори будинку продажів з каналом тривали довгий час і завершилися підписанням угоди, котра юридично підтверджує ексклюзивне право Maxximum Advertising на продаж 85 % ефірного рекламного часу UBC до кінця 2009 року.

 

UBC включений до так званого «чоловічого пакету» Maxximum Advertising, до якого входять також телеканали «24», NewsOne, ТВі, Real Estate TV. Пропозиція сформована з телеканалів для чоловічої аудиторії і передбачає додаткову знижку на пакетне розміщення.

 

Таким чином, сейлз-хаус Maxximum Advertising у 2009 році реалізує рекламні можливості 10 телеканалів: RuMusic, News One, MaxxiTV, «Меню-ТБ», Star TV, Real Estate TV, ТВі, UBC, «24» і Першого національного.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10043
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду