MTG відкриває в Чехії новий цифровий телеканал

19 Березня 2009
11707
19 Березня 2009
17:17

MTG відкриває в Чехії новий цифровий телеканал

11707
MTG відкриває в Чехії новий цифровий телеканал

Медіакорпорація Modern Times Group (MTG) (в Україні представлена супутниковою платформою Viasat) 1 квітня запустить новий телеканал у Чеській республіці. Про це корпорація повідомляє на своєму офіційному сайті.

 

Телеканал називатиметься Prima COOL, ще буде дочірній проект каналу TV Prima. Він розповсюджуватиметься цифровим сигналом, у кабельних мережах та через супутник.

 

Канал розважального напряму розрахований на аудиторію 20-40 років, переважно чоловіків. Він транслюватиме футбольні матчі, анімаційний серіал «Футурама» від творців «Сімпсонів», комедії та прем\'єрні для Чехії шоу.

 

За словами президента та CEO MTG Ханса-Хольгера Альбрехта, заснуванням такого каналу корпорація реалізує у Чехії стратегію медіахаусу, успішно втілену в інших країнах.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11707
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду