Ректор Донецького університету перепросив ТРК «Україна»

27 Лютого 2009
13848
27 Лютого 2009
12:12

Ректор Донецького університету перепросив ТРК «Україна»

13848
Ректор Донецького університету перепросив ТРК «Україна»
Ректор Донецького національного університету Володимир Шевченко заявив, що звинувачення, висунуті ним ТРК «Україна», виникли внаслідок непорозуміння та неправильного співставлення фактів усередині ДонНУ і не відповідають дійсності. Про це він наголосив у листі, де перепросив телеканал «Україна» (лист наданий «Детектор медіа» ТРК «Україна»).
 
Нагадаємо, за інформацією видання «Острів» пан Шевченко висунув каналу звинувачення у небажанні надавати йому ефірний час для висвітлення офіційної позиції навчального закладу щодо спроб присвоїти йому ім’я Василя Стуса. Канал відкинув це звинувачення, наголосивши, що не отримував подібних звернень.
 
«Володимир Шевченко переконливо просить редакцію сайту «Острів» зняти цю публікацію, щоб не допустити подальшому розповсюдженню неправдивої інформації, яка може нанести шкоду репутації телеканалу «Україна» та Донецького національного університету», - йдеться у листі ректора.
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13848
Читайте також
24.06.2009 16:21
Константин Павлов, «Полемика»
10 614
27.02.2009 12:16
«Радіо Свобода»
15 117
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Михаил
5508 дн. тому
Фигня это все. Шевченко никуда не звонил)) Вы заметили в аудиофрагменте слово "мы". Все это делала проректор университета г-жа Мармазова. Только, как оказалось впоследствии, она тоже никуда не звонила, а просто так ляпнула. Сейчас ее будут иметь в универе в хвост и в гриву. А Шевченко - старый маразматик. Для него как для старого кореша Кандауров, когда еще был президентом ТРК, столько сюжетов снял о ДонНУ... Хоть бы перепроверил инфу. А то обгадить ТРК все горазды.
Irene
5509 дн. тому
Сказанное ректором может существенно отличаться от записанного журналистами. Я бы даже сказала, как правило, существенно отличается
Блин
5509 дн. тому
Блин, здесь есть аудиозапись слов ШВП. О чем здесь спорить? Что сказал, то и сказал: http://ostro.org/news/article-57252/
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду