АМКУ перевірить обґрунтованість тарифів кабельного телебачення у Дніпропетровську

26 Лютого 2009
11481
26 Лютого 2009
11:48

АМКУ перевірить обґрунтованість тарифів кабельного телебачення у Дніпропетровську

11481
АМКУ перевірить обґрунтованість тарифів кабельного телебачення у Дніпропетровську
Територіальне відділення Антимонопольного комітету України в Дніпропетровській області перевіряє діяльність ТОВ «Фальстап» (торгівельна марка «CDC»), котре з 1 лютого на 30% підвищило тарифи на послуги кабельного телебачення.
 
Як повідомляє ІА «Новый мост», про це на прес-конференції в Дніпропетровській ОДТРК повідомила заступник голови Дніпропетровського обласного відділення АМКУ Вікторія Оніщенко.
 
«Наразі ми не можемо точно сказати, чи є підвищення тарифів економічно обґрунтованим. Якщо за результатами перевірки виявиться, що ТОВ «Фальстап» є монополістом на ринку, ми розглядатимемо факт підвищення як порушення. У деяких випадках це може призвести до втрати ліцензії, однак такі питання вирішують відповідні органи, такі як Національна рада з питань телебачення і радіомовлення», - сказала пані Оніщенко.
 
Голова постійної депутатської комісії облради з питань зв’язку з об’єднаннями громадян та ЗМІ, директор Дніпропетровської ОДТРК Вікторія Шилова в свою чергу відмітила, що депутати отримали від жителів міста багато скарг, пов’язаних з діяльністю ТОВ «Фальстап». Зокрема у зверненнях громадян вказувалося на той факт, що зараз абоненти змушені платити по 30 гривень за пакет, який включає ті ж канали, що раніше були доступні для прийому через загальні антени на дахах багатоповерхівок. «CDC» контролює близько 80% ринку кабельного телебачення у Дніпропетровську.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11481
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
5510 дн. тому
Полная дура эта Онищук, какое отношение повышение имеет к лицензии?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду