Film.ua Distribution продала два cеріали у Чехію та Словаччину

25 Лютого 2009
7643
25 Лютого 2009
11:30

Film.ua Distribution продала два cеріали у Чехію та Словаччину

7643
Film.ua Distribution продала два cеріали у Чехію та Словаччину
Компанія Film.ua Distribution продала DVD-права (Home Video rights) на два військових серіали виробництва кінокомпанії Film.ua «Полювання на Вервольфа» та «Третього не дано» - на територію Чехії та Словаччини. Про це повідомляє Media Business Reports.
 
Обидва фільми (трейлер) -  «Полювання на Вервольфа» (режисер Євген Митрофанов, продюсери Віктор Мирський, Максим Осадчий та Сергій Недзельський, у ролях Володимир Литвинов, Борис Галкін, В’ячеслав Разбєгаєв, Павло Трубінер та інші) та «Третього не дано» (режисер Сергій Сотниченко, у ролях Ігор Скляр, Олександр Ликов, Віталій Лінецкий, Володимир Капустин та інші) розповідають про радянських розвідників часів Другої світової війни.
 
За інформацією видання, ведуться переговори про випуск серіалів не лише на DVD-носіях, але й на дисках Blu-ray. Очікується, що робота над серіалами буде закінчена у травні 2009 року, зараз вони перебувають на стадії постпродакшну.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7643
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду