«Гравіс-Кіно» оформила зміни в структурі власності. Гендиректором став Олександр Ткаченко

23 Лютого 2009
16530
23 Лютого 2009
11:41

«Гравіс-Кіно» оформила зміни в структурі власності. Гендиректором став Олександр Ткаченко

16530
«Гравіс-Кіно» оформила зміни в структурі власності. Гендиректором став Олександр Ткаченко
Телекомпанія «Гравіс-Кіно» переоформила ліцензію на мовлення. Відповідне рішення Національної ради з питань телебачення і радіомовлення, ухвалене 4 лютого,  опубліковане на сайті регуляторного органу www.nrada.gov.ua .
 
Згідно з текстом документу, зміни стосуються структури власності компанії, а також її керівних та наглядових органів.
 
Генеральним директором компанії замість Олександра Ситника став Олександр Ткаченко (генеральний директор «Студії 1+1»). Власники телекомпанії змінилися таким чином:
 
Були: ТОВ «Укрпромторг – 2003», м. Київ, ПІІ за часткою українського капіталу Фірма «АТЕК – 95» (ТОВ), м. Київ;
 
Стали: ТОВ «Укрпромторг – 2003», м. Київ, СМЕ Медіа Ентерпрайзиз Б.В., м. Амстердам, Нідерланди.
 
Зазнав змін і склад редакційної ради. Раніше членами ради були: Лимар Ю.В., Шлінчак В.П., Наливайко О.І., Янко-Коваленко О.Д., Шестопалова О.В., Якимович Н.Я.
 
Стали: Ткаченко О.В., Рудніченко О.М., Матвієнко Т.М., Янко-Коваленко О.Д., Шестопалова О.В., Якимович Н.Я.
 
Як повідомляла «ТК», попереднє переоформлення ліцензії компанії відбулося 2 грудня 2008 року. Тоді компанія ТРК «Гравіс» («Кіно, «Сіті») змінила назву на «Гравіс-Кіно» на частину частотних присвоєнь компанії, на яких мовить канал «Кіно». Переоформлення відбулося в рамках угоди між екс-власниками СМЕ та «Главред-Медіа» (СМЕ (61%) «ТОВ «Главред-Медіа» (39%)) щодо розподілу активів у компанії «Гравіс». Згідно з угодою, «Гравіс-Кіно» відійшло до СМЕ, а «Сіті» залишився в холдингу «Главред-медіа».
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
16530
Читайте також
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Критик
5532 дн. тому
Цікаво, навіщо Саші Ткаченку обіймати одразу дві посади - гендиректор "Студії "1+1" і "Гравіс-Кіно"? Додаткові гроші на морозиво? Може логічніше було б дати роботу і зарплату 1 безробітному телевізійнику?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду