«Інтер» і ТРК «Україна» транслюватимуть матчі Кубку УЄФА

17 Лютого 2009
23963
17 Лютого 2009
14:39

«Інтер» і ТРК «Україна» транслюватимуть матчі Кубку УЄФА

23963
«Інтер» і ТРК «Україна» транслюватимуть матчі Кубку УЄФА
Телеканали «Інтер» та «Україна» придбали права на показ матчів Кубку УЄФА за участю українських клубів.
 
Зокрема, 18 лютого «Інтер» транслюватиме матч «Динамо» – «Валенсія», а 19 лютого ТРК «Україна» покаже гру «Шахтар» – «Тоттенгем».
 
Як розповів «Телекритиці» директор телеканалу «Футбол» Олександр Денисов, у Кубку УЄФА передбачено інший порядок продажу телевізійних прав, ніж у Лізі чемпіонів (тут канал може придбати права на всю низку матчів, де бере участь певна команда, або на повний турнір). Саме тому ТРК «Україна» й «Інтер» можуть купувати права на показ кожного окремого матчу. Нині  телеканал «Інтер» є власником виїзного та «домашнього» матчу «Динамо» проти «Валенсії». А ТРК «Україна», за словами пана Денисова,  веде переговори щодо купівлі  виїзного матчу «Шахтаря» проти англійського «Тоттенгему».
 
«Нині тривають перемовини з правовласниками (німецька компанія Sport five). Переговори важкі, тому що правовласних хоче дуже велику, я б навіть сказав фантастичну суму, яка не відповідає нинішнім реаліям українського медіаринку. У випадку, якщо “Шахтар” пройде в наступний раунд, ми вестимемо переговори з іншим правовласником», – зазначає пан Денисов.
 
Крім того, каже він, група каналів ТРК «Україна» придбала права на показ двох матчів потенційних суперників «Шахтаря» – «Астон Вілла» й «ЦСК». Обидва матчі буде показано на каналі «Футбол».
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
23963
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
голкіпер
5538 дн. тому
А "НТКУ" єто типа УТ-1????????
Football
5539 дн. тому
А НТКУ - завтра покаже Сампдорія - Металіст.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду