СТБ проведе всеукраїнський тур «Танцюють всі!»

16 Лютого 2009
16226
16 Лютого 2009
14:50

СТБ проведе всеукраїнський тур «Танцюють всі!»

16226
СТБ проведе всеукраїнський тур «Танцюють всі!»
Телеканал СТБ проведе всеукраїнський тур «Танцюють всі!» - шоу відвідає 29 міст України. Про це повідомила «Детектор медіа» керівник відділу бренд-маркетингу СТБ Вікторія Волонтирець.
 
За її словами, телеканал вирішив не обмежуватися двома містами – Києвом та Одесою, після успіху заходів, що відбулися 13 – 14 лютого.
 
«У нас був справжній аншлаг», - пояснила пані Волотирець.  
 
Календар концертів танцювального шоу опубліковано на сайті телеканалу.
 
Щодо економічної доцільності організації такого туру для телеканалу, то, як уточнила пані Волонтирець, СТБ, започатковуючи даний телепроект, не мав на меті заробити гроші.
«Основна концепція шоу полягає в тому, що ми не кидаємо переможців напризволяще після завершення зйомок. Телешоу – лише відправна точка їх кар’єри. Як ми і проголошували, для нас головне – допомогти їм реалізуватися і заробляти гроші своєю професією», - обґрунтувала вона позицію каналу щодо проведення всеукраїнського туру.
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
16226
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
відвідувачка
5512 дн. тому
Цікаво де в Івано-Франківську знаходиться кінотеатр "ЛУЧ"!!!!
Засмучена
5519 дн. тому
Який невдалий графік(((
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду