ICTV запустить «Життя без правил», «Спецрозслідування» та «Добрі новини»

11 Лютого 2009
17946
11 Лютого 2009
16:10

ICTV запустить «Життя без правил», «Спецрозслідування» та «Добрі новини»

17946
ICTV  запустить  «Життя без правил», «Спецрозслідування» та «Добрі новини»
З 24 лютого канал ICTV започатковує лінійку нових проектів власного виробництва.  Щовівторка о 22.00 в ефір виходитиме проект «Життя без правил», щосереди - «12 найбільших шахраїв України», щочетверга - «Спецрозслідування», а у праймі вихідних транслюватиметься «Козирне життя».
 
«Спецрозслідування» - новий проект репортерських розслідувань відділу публіцистичних програм ICTV. На відміну від програм «За Вікнами» (СТБ) та «Агентів впливу» (НТН), за словами керівника відділу Оксани Соколової, новий проект являтиме собою одне розслідування на задану тему. «Репортер упродовж місяця чи двох розкриває цю тему максимально глибоко, щоб показати всі її аспекти і привернути увагу. Адже ми хочемо отримати відповідну реакцію, зокрема від чиновників», - пояснила пані Соколова. Темами програми стануть отруєні землі, радіаційні звалища, нелегальні секти, таємні раби, незаконно засуджені тощо. «Ми неодноразово виходили на ці теми в ході роботи над програмами «Максимум в Україні» та «Факти тижня». Але 5 хвилин ефірного часу для глибинного аналізу не вистачало», - каже Оксана Соколова.
 
«Життя без правил» - 26-хвилинний документальний фільм про людей, які порушують усталені правила.  Як зазначила продюсер проекту Вікторія Барскова, програма розрахована виключно на чоловічу аудиторію. «Це не для ніжних дівчат, адже, як показала фокус-група, вони відразу втрачають свідомість. Це програма без прикрас: ми розповідатимемо про явища, які є в нашому суспільстві. Ми не даємо оцінок - погано це чи добре, ми надаємо глядачу право самому вирішити, як до цього ставитись», - пояснила вона. Акцент у проекті робитиметься на шокове відео та відверті синхрони.
 
Генеральний директор ICTV Олександр Богуцький наголосив на тому, що для нових проектів розраховує на частку не менше 10%, і зазначив, що відкриття нової лінійки о 22.00 (раніше о цій порі канал транслював художні фільми) має позитивно впливати і на телеперегляд і бренд каналу. «Телебачення – це точно більше ніж кіно, тому для нас дуже важливі журналістські проекти. Журналістика може врятувати цю країну. Я справді вірю в те, що наші кримінальні проекти, в тому числі, спонукали до прийняття закону про дорожній рух. До того ж фільм сьогодні виходить на одному каналі, завтра на другому, а вирізняють канал авторські програми», - пояснив він.
 

Пан Богуцький розповів, що незабаром канал планує запустити новий проект під робочою назвою «Добрі новини». «Ми зараз доробляємо деталі. Це буде проект, присвячений добрим силам світу. Цей напрямок дуже важливий для каналу, важливий для тих, хто працює тут. Криза кризою, але люди працюють, рухаються в перед. Тому ми в кожній новинній програмі намагаємось знайти щось таке, заради чого жити хочеться», - сказав Олександр Богуцький.
 
Натомість програма «Кому належить Україна?», знята з ефіру восени 2008 року під приводом початку виборчої кампанії (яка так і не почалась), найближчим часом в ефірі не з’явиться. Причиною цього, за словами Оксани Соколової, стала економічна криза: «На сьогодні нам треба перезнімати 90% того, що знято, тому що економічна ситуація, наприклад, у галузі металургії, змінилась настільки кардинально, що нам треба все переробляти. Можливо, якщо все стабілізується, і ми зможемо переробити проект, знаючи, що завтра ситуація не зміниться знову,  ми повернемось до нього. Адже проект надзвичайно дорогий», - пояснила вона.
 

«Детектор медіа»

Фото Яни Новоселової

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
17946
Коментарі
9
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
mm
5515 дн. тому
Дуже гарні дорогі замовлення.За кілька останніх програм переконалась, що факти подаються хаотично, перестрибують з однієї особи на іншу, з однієї організації на іншу, для тупих, то зразу зомбування:ті назви і імена,що почули, то погано.А розумні люди зразу побачать,що системи викладу нема, а хаос завжди робили,щоб породити хаос.Люди, бійтесь, там погані дяді сміття викидають, а воно отруйне, а там секти дітей ріжуть, а там крадуть. А докази нормальні де?? Та притеперішній техніці нічому не віриться!! Для мене то крнкретна заказуха!!!!!!!!!!!
Дрон
5541 дн. тому
2ку-ку: Проекты готовились в декабре. И вы называете это "до кризиса"??? Не знаете - не вставляйте 5 копеек!
Ку-ку
5544 дн. тому
2Катя: проекты готовились еще до кризиса. Вот посмотрим чем нас будут удивлять в следующем сезоне. 2Глядач: где Вы увидели тенденцию?
Ха!..
5544 дн. тому
Сподівайся...)))
Глядач
5544 дн. тому
А мені подобається тенденція, обов'язково буду дивитися нові проекти, сподіваюсь вони будуть якісними
2 Нда
5545 дн. тому
Бугага. А что на СТБ есть своя неворованая и некупленая публицыстика? Какбудто ICTV собралось снимать Танци с екстрасенсами
Катя
5545 дн. тому
Молодцы! Не побоялись в кризис запустить новые проекты!
Нда...
5545 дн. тому
Абсолютно все проекты с легкой "косметизацией" - это наглый тыр с аналогичных программ СТБ. В том числе и тех, чьи концепции запатентованы, но пока в эфир не вышли... Ай да холдинг! Барскова мстит и мстя ее страшна... :))
зновтесаме
5546 дн. тому
"нелегальні секти,...таємні раби,..шокуюче відео" - знов чорнуха. а щось нормальне вигадати не можна? щось розумне, корисне? чи в нас чорнухи ще замало на тб?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду