Вартість телевізійної реклами у США знизилася на 15%

4 Лютого 2009
15190
4 Лютого 2009
15:50

Вартість телевізійної реклами у США знизилася на 15%

15190
Вартість телевізійної реклами у США знизилася на 15%

Економічна ситуація та зниження телеперегляду вже вплинули на вартість телевізійної реклами у США. Середня ціна одиниці вимірювання 30-секундного споту у прайм-таймі знизилася на 15% у четвертому кварталі 2008 року. Про це повідомляють AdAge.com та Mediaweek із посиланням на останні дослідження Нью-Йоркської медіакомпанії TargetCast tcm.

 
За даними цієї компанії, середня вартість одиниці вимірювання «великої четвірки» впала до $122,133 з $144,000 роком раніше. Зокрема, на CBS зниження становило 22%, на NBC – 13%, на ABC – 10%, на Fox – 6%.
 
За словами Гері Карра, одного з директорів дослідницької компанії, основна причина падіння – зменшення сукупних рейтингів телеперегляду «четвірки» на 13%. Окрім цього, на вартість рекламного часу вплинула криза в економічній площині телевізійної індустрії. Телемовники змушені були опустити ціни, щоб рекламодавці, які ріжуть рекламні бюджети, змогли дозволити собі розміщуватися на телебаченні. 
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
15190
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду