«Україна» покаже 250-серійний російський серіал «Одного разу буде кохання»

4 Лютого 2009
20800
4 Лютого 2009
07:48

«Україна» покаже 250-серійний російський серіал «Одного разу буде кохання»

20800
«Україна» покаже 250-серійний російський серіал «Одного разу буде кохання»
16 лютого телеканал «Україна» розпочинає показ російського телесеріалу «Одного разу буде кохання». Про це повідомляє прес-служба каналу.
 
Режисери проекту – Дмитро Магонов, Влад Ніколаєв, у головних ролях: Анна Попова, Костянтин Соловйов, Дарія Юрська, Павло Сборщиков, Тетяна Лютаєва, Наталія Гвоздікова, Євген Жариков.
 
Виробництво серіалу здійснювала компанія «Леан-М». Кількість серій – 250. У Росії «Одного разу буде кохання» виходив на телеканалі «Росія».
 
Серіал вийде у слоті 18.10, де раніше транслювався фільм «Райські яблучка».
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
20800
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду