«Укртелеком» знизив абонплату за користування радіоточкою до 2,5 грн

3 Лютого 2009
16115
3 Лютого 2009
14:59

«Укртелеком» знизив абонплату за користування радіоточкою до 2,5 грн

16115
«Укртелеком» знизив абонплату за користування радіоточкою до 2,5 грн
ВАТ «Укртелеком», виконуючи рекомендації Антимонопольного комітету України, з лютого 2009 року знизило щомісячну абонентську плату за користування послугами стаціонарного радіо з 5 до 2,5 грн (без ПДВ). Про це повідомляє прес-служба АМКУ.
 
Офіційне підтвердження зниження тарифу міститься в листі ВАТ «Укртелеком» до Комітету №1161-37-1. Новий тариф за користування абонентами основною радіоточкою затверджений наказом ВАТ «Укртелеком» від 28.01.2009 №23.
 
Нагадаємо, наприкінці жовтня «Укртелеком» більш ніж утричі підвищив абонплату за користування радіоточкою, що й стало причиною дослідження АМКУ.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
16115
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Бабич
5559 дн. тому
Отар, спасибо. Просто было всегода интересно понять смысл существования данной услуги.
otar
5559 дн. тому
Бабич, почитайте http://www.telekritika.ua/media-rinok/virobnitstvo/radio/2008-12-01/42331
Бабич
5559 дн. тому
Может кто-то мне объяснит. А нафига эта радиоточка нужна и сколько людей ее используют в Украине?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду