Продакшн-компанія «Ледокол» готує інформаційно-гумористичну програму «Погляд :)»

31 Січня 2009
18203
31 Січня 2009
10:51

Продакшн-компанія «Ледокол» готує інформаційно-гумористичну програму «Погляд :)»

18203
Продакшн-компанія «Ледокол» готує інформаційно-гумористичну програму «Погляд :)»
Продакшн-компанія Максима Бахматова «Ледокол» готує інформаційно-гумористичну 60-хвилинну програму «Погляд :)». Про це «Детектор медіа» повідомили у компанії.  
 
Дія програми відбуватиметься у гаражі. Її слоган - «Іронічно про головне», а в назві спеціально використовується смайлик. Ведучого формат не передбачає: у гаражі збиратимуться друзі, щоб обговорити події дня. «Програма насичена інформацією, буде багато живої музики, авторських кіно робіт, гостей, листів і т.п.», - розповів Максим Бахматов.
 
Режисер програми – Лідія Несмачна, оператор – Сергій Трифонов. В головних ролях – Максим Бахматов, Андрій «Кузьма» Кузьменко, Валід Арфуш і Андрій Богданович. За словами Максима Бахматова, проект розрахований на вечірній прайм. Пілот програми буде презентований різним телеканалам.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
18203
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
:)
5533 дн. тому
Одним словом ПрожектоПерисхилтон украинская версия :)
kirill
5535 дн. тому
Наконец то
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду