Олександру Лєбєдєву не дають купити британське видання

15 Січня 2009
24615
15 Січня 2009
13:56

Олександру Лєбєдєву не дають купити британське видання

24615
Олександру Лєбєдєву не дають купити британське видання
Російський мільярдер Олександр Лєбєдєв веде переговори про купівлю 75% найавторитетнішої лондонської вечірньої газети Evening Standard. Про це повідомляє Guardian. Проте, за інформацією видання, переговори навряд чи завершаться для нього успіхом. Голова компанії-власника газети Daily Mail and General Trust Лорд Ротермер може накласти вето на таку угоду.

За інформацією The Wall Street Journal, раніше пан Лєбєдєв вів переговори про придбання частки в лондонській Independent – загальнонаціональній щоденній газеті «лівого» спрямування. Ті переговори також були зупинені.

Нагадаємо, Олександр Лєбєдєв є співвласником російської «Новой газеты».

«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
24615
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
бедный украинец
5578 дн. тому
а может всё таки челси а ?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду