Новий цикл програми «Тільки правда?» вийде на Новому каналі 30 січня

15 Січня 2009
11960
15 Січня 2009
12:04

Новий цикл програми «Тільки правда?» вийде на Новому каналі 30 січня

11960
Новий цикл програми «Тільки правда?» вийде на Новому каналі 30 січня

Новий канал розпочав зйомки нового циклу програми «Тільки правда?». Про це повідомляє прес-служба  каналу.

Вихід нової програми заплановано на 30 січня. Наразі активно ведуться зйомки.

За словами продюсера проекту Вікторії Забулонської, оновлена програма має стати «масштабнішою та гострішою». Зйомки проходитимуть у новій студії, що в декілька разів більша за попередню, змінено декорації. Також жорсткішими стали правила – тепер при користуванні правом «вето» гостями героя весь раніше зароблений виграш героя «згоряє».

Не змінилися ведучий програми – Андрій Доманський, та «гарант правди» - президент Міжнародної ліги полі графологів Андрій Волик.

Першим, хто пройшов випробування детектором брехні, був ведучий «Підйому» на Новому каналі Олександр Педан, за ним – репер Сєрьоґа. Попереднє випробування на детекторі вже пройшли: Олексій Залевський (дизайнер), Володимир Дантес (переможець Другої українскої «Фабрики зірок»), Аліса Тарабарова (учасниця Другої українскої «Фабрики зірок»), Михайло Бродський, Олексій Рєзніков (адвокат, що представляв інтереси Ющенка в період Помаранчевої революції), та інші.

 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11960
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду