Екс-директор з розвитку «MTV-Україна» Андрій Мальчевський розвиватиме мережу «Першого автомобільного»

29 Грудня 2008
18925
29 Грудня 2008
15:47

Екс-директор з розвитку «MTV-Україна» Андрій Мальчевський розвиватиме мережу «Першого автомобільного»

18925
Екс-директор з розвитку «MTV-Україна» Андрій Мальчевський розвиватиме мережу «Першого автомобільного»
Андрій Мальчевський, екс-директор департаменту дистрибуції та розвитку мережі «MTV-Україна», очолив відповідну службу «Першого автомобільного». Про це «ТК» повідомив сам пан Мальчевський.
 
Нагадаємо, що з телеканалу «MTV-Україна» Мальчевський звільнився після того, як канал досяг значних успіхів у розбудові покриття (560 піплметрів з доступних у кабелі 740), зокрема 29 листопада столичний оператор кабельного телебачення «Воля-кабель» включив «MTV-Україна» до свого соціального пакету (замість «РТР-Планета»).  
 
Як повідомив пан Мальчевський «ТК», зараз перед ним стоїть аналогічне завдання – досягти для «Першого автомобільного» якомога ширшого покриття у кабельних мережах, а також розвивати співпрацю з DTH-платоформами – Viasat та «Поверхность».
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
18925
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Риччи
5588 дн. тому
Присоединяюсь к предыдущему оратору! Андрей, успехов на новом поприще!
Собчак ;)
5596 дн. тому
Поздравляю!!!!!! Хочу пожелать самому лучшему в мире шефу, успехов, процветания и скорого достижения поставленных целей и задач на новом месте!!! Я не сомневаюсь в твоей успешности, Андрей!!! С наступающими новогодними и рождественскими праздниками!!!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду