Рекламне агентство Provid змінює керівництво

19 Грудня 2008
13265
19 Грудня 2008
14:10

Рекламне агентство Provid змінює керівництво

13265
Рекламне агентство Provid змінює керівництво

Рекламну агенцію Provid на невизначений строк залишає управляючий директор Марина Мазарська, яка йде у тривалу відпустку. Новим керівником агенції з 12 січня 2009 року стане Сергій Венгер. Про це повідомляє прес-служба холдингу Atlantic Group, до якого входить Provid.

Марина Мазарська працювала в Provid з дня заснування в 1994 році, а у 2004 році очолила агенцію. Сергій Венгер – нова людина в агенції, має управлінський і маркетинговий досвід на ринках України і Росії. Наразі він приймає справи від своєї попередниці та знайомиться з командою.

Марина Мазарська в офіційному коментарі висловила впевненість у прогресі агенції під новим керівництвом. «Приятно, что компания с пониманием отнеслась к моему желанию сделать перерыв в карьере и нашла такую возможность даже в такие нестабильные времена», – зауважила вона.

Генеральний директор Provid Group Тетяна Василенко заявила, що компанія «чекатиме повернення Марини Мазарської в холдинг з новими силами й ідеями».

 
Довідка:

Provid – з 1994 року перша українська рекламна агенція повного циклу, яка нині перетворилася на рекламну групу. До Provid Group, окрім агентства Provid, входять агенції Talan Proximity, Pleon Talan, Media Direction, Clever Force, New Mix. У свою чергу, Provid Groupє частиною рекламно-комунікаційного холдингу Atlantic Group. У грудні 2008 року Provid визнано найефективнішим агентством України за підсумками конкурсу маркетингової ефективності Effie Awards.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13265
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду