Переможцем телевікторини «Найрозумніший журналіст» на «1+1» став Сергій Швець

15 Грудня 2008
23289
15 Грудня 2008
15:57

Переможцем телевікторини «Найрозумніший журналіст» на «1+1» став Сергій Швець

23289
Переможцем телевікторини «Найрозумніший журналіст» на «1+1» став Сергій Швець
Ведучий програми «Сніданок з 1+1» та репортер новин «ТСН» Сергій Швець став переможцем телевізійної вікторини «Найрозумніший журналіст» на «1+1».
 
14 грудня за почесне звання «Найрозумнішого журналіста» в ефірі «1+1» змагалися представники 12-ти українських ЗМІ. Більшість із них представляли друковані видання:  Влад Іваненко («Отдохни»), Лілія Музика, («Факты и комментарии»), Марія Халізєва («КоммерсантЪ ), Валентина Клименко («Україна Молода»), Олексій Бутенко («Фокус»), Олександр Крамаренко («Деньги») , Дмитро Бунецький («Сегодня»), Полина Толмачова («Viva»), Юлія Мак-Ґаффі (Кореспондент.net), Євгенія Коротич (Story), Ольга Ліцкевич («Комсомольська правда в Україні»). Від телевізійників був лише Сергій Швець.
 
До фіналу ввійшли троє: Дмитро Бунецький, який обрав тему «Щасливі фінали»,  Сергій Швець із темою «Тарас Шевченко» та Поліна Толмачова, яка знала все про дитячих письменників.
 
Переміг Сергій Швець, який отримав приз – антикварну друкарську машинку 1968 року.
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
23289
Коментарі
8
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Ви шьо?
5578 дн. тому
Какой румин? Он очень умный еврэйский мальчик из черкасского местечка !
Tetian
5607 дн. тому
Швець - дійсно найрозумніший!! Сумніви можуть бути тільки у тих, хто його добре не знає!
Сергей К
5608 дн. тому
Сергей и в обычной жизни большая умница и порядочный человек
Руслан
5608 дн. тому
На Гаррі Потера схожий :))
Dab
5608 дн. тому
Серёги Мустафина на него не было :))))
И он шо румін? )))))
5608 дн. тому
не 1+1
5608 дн. тому
удивительно было бы, елси бы победил не плюсовский.. они ж тaм все taкие умные, шо просто..)хотя бы уже сделали самого умного газетного журналиста. а то пригласили коллег, чтобы показать, что они - тупые, а вот мы на плюсах - умные, что просто уписаться...фу, мерзко,товарищи!
Дмитро
5608 дн. тому
А Серый вооще молодец!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду