Програму «Світ кіно з Ольгою Сумською» на ТРК «Київ» закрито

5 Грудня 2008
16826
5 Грудня 2008
10:28

Програму «Світ кіно з Ольгою Сумською» на ТРК «Київ» закрито

16826
Програму «Світ кіно з Ольгою Сумською» на ТРК «Київ» закрито
Телеканал «Київ» припинив виробництво програми «Світ кіно з Ольгою Сумською». Цю інформацію «Детектор медіа» підтвердив генеральний продюсер каналу Андрій Бенкендорф.
 
«Ми закрили програму «Світ кіно», тому що неспроможні більше її робити», - пояснив він.
 
За словами пана Бенкендорфа, Ольга Сумська залишається працювати на каналі «на інших проектах», зокрема співведучою програми «Час мера». Іншим ведучим проекту, як раніше повідомляв сайт «Дуся», став Руслан Поліщук – колишній ведучий ТРК «Ера».
 
Тим часом у розмові з газетою «Сегодня» Ольга Сумська заявила, що для неї закриття програми «Світ кіно» та поява іншого ведучого «Часу мера» - повна несподіванка. «Напередодні зйомок мені мали зателефонувати з каналу і запросити на ефір, але, на жаль… А потім я побачила в програмі нового ведучого – такого собі Руслана! При цьому від керівництва ТРК «Київ» не було жодного дзвінка! Мене ніхто навіть не попередив: чи звільнена я, чи залишаюсь. Я сама намагалась із ними поговорити, написала кілька смс керівництву із пропозицією зустрітись, попити чаю й обговорити, що ж, урешті-решт, відбувається. Відповідь була: «безперечно, зустрінемось» - і на цьому все скінчилось. Зняли із незрозумілих причин мою програму «Світ кіно»… А мер мені раніше усміхався, а тепер в ефірі він виглядає дуже сумним», - сказала газеті пані Сумська.
 
Програма «Світ кіно з Ольгою Сумською» виходила на ТРК «Київ» із 5 квітня 2008 року.
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
16826
Коментарі
10
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
ттт
5610 дн. тому
От Сумской и ее глупости просто тошнит, куда не ткнешь пальцем, там Сумская! дура редкая!
5613 дн. тому
есьть предложение вместо всех програм круглосуточно крутить передачу про дашу шаповаленко
максим максимыч
5613 дн. тому
Та всё эти казбичи - басурмане попилили и по родным аулам разнесли, чтоб ничего в космос не улетело. "Горцы, берегите наши голые горы! Кроме них, у нас ничего нет!" (Расул Гамзатов)
5613 дн. тому
ой, можно подумать, такая программа дорогая и сложная была, смотреть на этом канале нечего было, а сейчас его можно вообще с чистой совестью убрать из вещания, все равно никто не смотрит
5613 дн. тому
та плохо все на телеканале киев, уволили почти всех, криворучко больше не ездит на своей машине, зарплату ей не дают, кого-то из продюсеров уволят, это явно, а сумская не виновата, просто в такое время смутное попала, Оля, не волнуйся, мер тебе еще улыбнется!
С
5614 дн. тому
Наконец-то! Оля, не желаете стать ведуе еще на нескольких каналах?Может, тогда и эти программы наконец-то закроют. А то уже поднадоело многое.
5614 дн. тому
Та да! Раньше мер на эфире только улыбался, тут Сумская права. Сидели они с Сумской и друг-другу улыбались. Сейчас с Русланом он хоть разговаривать начал о каких-то проблемах, спорить о чем-то. А раньше наша Розита-Роксолана сидела с мером и языка из его ж... не вынимала, а мер в ответ улыбался.
Упс
5614 дн. тому
"А мер мені раніше усміхався..." Оля так открыто, мягко говоря, подлизывалась к Черновецкому накануне выборов, так из кожи лезла в "Часе мэра", чтобы угодить барину... А тут на тебе... После единого просмотра этой программки разочаровался в Сумкой окончательно - подобную конъюктурщицу ещё попробуй найти у нас на ТВ.
Ольга
5614 дн. тому
А что он не понимал, что подсидивает...А программа эта - однодневное шоу для домохозяек
Та просто так!
5614 дн. тому
Ёлы-палы, "такого собі Руслана". Иди, Сумская, ролики озвучивай. Оставь эфир для журналистов. Куклы, типа Розиты-Сумской ЗАДОЛБАЛИ!!!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду