Директор з розвитку «MTV-Україна» Андрій Мальчевський залишає канал

4 Грудня 2008
22390
4 Грудня 2008
18:27

Директор з розвитку «MTV-Україна» Андрій Мальчевський залишає канал

22390
Директор з розвитку «MTV-Україна» Андрій Мальчевський залишає канал
Андрій Мальчевський, директор департаменту дистрибуції та розвитку мережі «MTV-Україна», звільнився з каналу. Цю інформацію підтвердив «Детектор медіа» сам пан Мальчевський.
 
Звільнення відбулося після того, як канал досяг значних успіхів у розбудові покриття, зокрема 29 листопада столичний оператор кабельного телебачення «Воля-кабель» включив «MTV-Україна» до свого соціального пакету (замість «РТР-Планета»).
 
«Я зробив усе, що міг для розбудови мережі «MTV-України», - наголосив Андрій Мальчевський у розмові з «ТК». – Нині покриття каналу - 560 піплметрів із доступних у кабелі 740. Це максимум, що його можливо досягти в нинішніх умовах».
 
Причини звільнення пан Мальчевський не коментує, але обіцяє, що після короткого перепочинку працюватиме на іншому телеканалі.
 
Костянтин Стрюков, генеральний директор «MTV-Україна», високо оцінив роботу Андрія Мальчевського, наголосивши на тому, що звільнення – це особисте рішення Мальчевського, а не рішення компанії. Департамент дистрибуції та розвитку мережі телеканалу очолить Олександр Кравцов, який раніше працював на каналі «Мегаспорт».
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
22390
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
ганжа
5613 дн. тому
так, сергію, професіонали вимірюють покриття саме в піплметрах. ми писали про цю ситуацію: http://www.telekritika.ua/media-rinok/cabletv/2008-11-19/42066
Сергей
5613 дн. тому
Покрытие канала уже измеряется пиплметрами? Может и адреса д/х назовете?
5613 дн. тому
О! В Україні вже й МТВ з"явилося!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду