Федір Бондарчук у програмі «Кіно в деталях» на ICTV заговорить українською

3 Грудня 2008
22843
3 Грудня 2008
14:06

Федір Бондарчук у програмі «Кіно в деталях» на ICTV заговорить українською

22843
Федір Бондарчук у програмі «Кіно в деталях» на ICTV заговорить українською
6 грудня на телеканалі ICTV стартує програма російського кінорежисера Федора Бондарчука «Кіно в деталях». Програма виходитиме щосуботи о 9.30.
 
Як повідомили «Детектор медіа» у прес-службі каналу, російська продакшн-компанія «Кінодеталь» вироблятиме спеціальну версію програми для українського каналу. Зокрема, в неї не ввійде частина сюжетів, присутніх у програмі на російському каналі СТС, а ведучий «частково вестиме програму українською мовою».
 
У гостях у Федора Бондарчука перебуватимуть зірки кінематографу; також у програмі йтиметься про кіновиробництво та особисте життя зірок, з’являтимуться репортажі зі знімальних майданчиків та огляди прем’єр. Раніше програму «Кіно в деталях» демонстрував телеканал «1+1».
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
22843
Коментарі
7
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Сергей
5620 дн. тому
Маразм крепчал. Кино в деталях на украинском показывать.
5620 дн. тому
супер! люблю эту передачу
Олег
5621 дн. тому
Якщо говорити частково, краще взагалі не говорити. Ми добре знаємо які це будуть часткові українські слова, сало горілка і т.д. :)
дядя Гриша
5621 дн. тому
МОЛОДЦЫ :-)
Виталий
5621 дн. тому
Ну так для галочки лучше и так, или Бенюка можно пригласить - правда кому он интересен
Юля
5621 дн. тому
Ой, краще не треба! Вивчить одну фразу (до прикладу: "З вами програма "Кіно в деталях" - програма про кіно і тих, хто його творить") і повторюватиме її щоразу з нестерпною мукою на обличчі. З таким акцентом, що хочеться застрілитися. Не можете вивчити мову, то хоч не знущайтеся з неї.
можуть, якщо хочуть
5621 дн. тому
от москалі молодці! можуть говорити українською, якщо хочуть. точніше, якщо їм за це платять:)
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду