Дуся: Анатолій Єрема не боїться звільнення

2 Грудня 2008
8140
2 Грудня 2008
11:29

Дуся: Анатолій Єрема не боїться звільнення

8140
Дуся: Анатолій Єрема не боїться звільнення
Ведучий програми «Документ» на «1+1» та генпродюсер/головний режисер міжнародної версії каналу «1+1 International» Анатолій Єрема не боїться втратити роботу разом із багатьма своїми колегами. Справді, спеціалістам настільки широкого творчого і телевізійного профілю застосування на ринку завжди знайдеться. Програма «Документ», яку Анатолій веде разом із Ларисою Денисенко, принаймні, поки що не закривається, а сам він у години дозвілля встигає займатись суспільно корисною діяльністю. Зокрема, підтримувати своєю присутністю програму «Сонячний зайчик», у рамках якої демонструють фільми із проблематики сексуальних меншин. Саме у медіаклубі «На Сіновалі» Анатолія і здибала Дуся.
 
 
(примітка: поруч з Єремою на фотці – не Дуся!)
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8140
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
удивили
5595 дн. тому
Ярема и не скрівает своей ориентации. а что тут такого? он же не {CENSORED}
xmm...
5595 дн. тому
А чего он за сексуальных меншинств? И кто это рядом? Муж?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду