Куратором «ВІ-Пріоритет» стане екс-керівник напрямку телевимірювань TNS Russia Олександр Костюк

1 Грудня 2008
24353
1 Грудня 2008
09:37

Куратором «ВІ-Пріоритет» стане екс-керівник напрямку телевимірювань TNS Russia Олександр Костюк

24353
Куратором «ВІ-Пріоритет» стане екс-керівник напрямку телевимірювань TNS Russia Олександр Костюк
У російському підрозділі дослідницької компанії TNS змінилась структура управління, повідомляє газета «КоммерсантЪ». Генеральний директор компанії Володимир Гродський відійшов від оперативного управління групою і став її президентом; новим гендиректором  став Руслан Тагієв, який раніше відповідав за медіа вимірювання та моніторинг рекламних витрат. Олександр Костюк, який курував телевимірювання, залишив компанію.
 
Олександр Костюк був міноритарним акціонером TNS Russia, але перед тим, як покинути компанію, продав материнській британській компанії TNS свій пакет, який, за інформацією джерел газети, не перевищував 3%.
 
Новим місцем роботи Олександра Костюка стала група «Відео Інтернешнл», де на посаді заступника генерального директора він відповідатиме за стратегічний розвиток і, зокрема, куруватиме всі зарубіжні філії «ВІ», в тому числі й «ВІ-Пріоритет» в Україні.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
24353
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду