На запорізькому каналі МТМ з’явилось інформаційне мовлення

27 Листопада 2008
10804
27 Листопада 2008
10:20

На запорізькому каналі МТМ з’явилось інформаційне мовлення

10804
На запорізькому каналі МТМ з’явилось інформаційне мовлення
Запорізька муніципальна телекомпанія МТМ у співпраці з інформаційним каналом «24» запустила інформаційний проект «Новини», повідомляє дописувач «Детектор медіа» з Запоріжжя Олексій Руденко. Новини орієнтовані на висвітлення міських подій та показ авторських матеріалів, що розглядають різноманітні сфери суспільного життя.
 
Це перша за чотири роки існування каналу спроба розпочати інформаційне мовлення. За словами керівництва телеканалу, до цього моменту втілити цей задум заважала відсутність кваліфікованих кадрів, достатнього технічного забезпечення та фінансування.
 
 «Зараз ми розвиваємось і вдосконалюємось, - зазначає виконавчий директор телеканалу В’ячеслав Саричев.  - Звичайно, не все йде гладко. Є робочі моменти, помилки, з якими доводиться працювати. У нас дуже молодий колектив — це переважно студенти вишів. З одного боку існує нестача досвіду та «не набита» рука. З іншого — цілий океан молодої енергії, яка здатна перевертати гори».
 
Отримавши ліцензію у 2004 році, канал МТМ  розпочав своє мовлення низкою авторських програм культурно-освітньої спрямованості. Як раніше повідомляла «ТК», торік керівництво МТМ уклало партнерську угоду з каналом «24», у співпраці з яким реалізовано низку проектів, зокрема й Новини».
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10804
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду