Програма Юрія Макарова на Першому називатиметься «Культурний фронт»

26 Листопада 2008
22584
26 Листопада 2008
13:44

Програма Юрія Макарова на Першому називатиметься «Культурний фронт»

22584
Програма Юрія Макарова на Першому називатиметься «Культурний фронт»
Інформаційно-аналітичний культурний тижневик Юрія Макарова, який, як уже повідомляла «Детектор медіа», стартує на Першому каналі 30 листопада, матиме назву «Культурний фронт».
 
Програма виходитиме щонеділі о 21.00. За словами її головного режисера Ольги Рябчун, основну частину тридцятихвилинної програми становитиме спілкування ведучого Юрія Макарова із гостем у студії.
 
«Гостем першого випуску програми стане вокаліст групи «Океан Ельзи» Святослав Вакарчук, який презентуватиме свій новий альбом», - розповіла «ТК» Ольга Рябчун. У кожному випуску програми буде головний сюжет, що стане наскрізною темою. Робитиме такі сюжети журналістка Катерина Ботанова. Свій альтернативний погляд на події та явища актуального мистецтва у програмі висловлюватиме директор із розвитку проекту «Детектор медіа» Костянтин Дорошенко. Також у програмі буде афіша культурних подій.
 
Виробником програми, як уже повідомляла «ТК», є компанія ESGroup.
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
22584
Коментарі
7
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2Vit
5621 дн. тому
ESGrpoup - "провідний виробник бізнес-контенту в Україні"...
Именем Роднянского
5621 дн. тому
Выдержки из коллективного письма Роднянского, Фуксана и Оселедчика к Макарову: "Прости нас, если сможешь, Юра, что мы не смогли пристроить тебя на более-менее денежный телеканал в Украине и, увы, не можем предложить тебе зарплату на телеканалах в России! Мы могли бы предложить тебе роль актера в наших сериалах, но ты сам понимаешь, нам нужно показывать только молодых и развращенных, чтобы "пипл хавал" и были рейтинги, а ты,увы, уже немолод и на мачо, увы, уже не похож... Прости нас, что мы заработали неплохое бабло с продажи 1+1, где ты был король, и по сути выкинули вас всех на улицу! В тех сотнях миллионов долларов, что мы получили от продажи 1+1, конечно, есть и часть твоих денег, она значительная. Но ты же понимаешь, что мы тебе ничего не должны, тем более у нас семьи, дети и внуки, их нужно на ноги поставить и обеспечить. А ты, Юра, сам выкрутишься как-нибудь. НТКУ - это тоже эфир, аудитория, слава и популярность у женщин. Прости нас!"
Діонісійка
5622 дн. тому
Нарешті на екранах з*явиться хоч одна програма, яка не буде піарити політиків, а ,сподіваюсь, буде говорити про нагальні проблеми, пов*язані з культурою України, що заледве дише під диким політичним тиском безкультурного політикуму. Нарешті українці, маю надію, почують про інші цінності життя, можливо, побачать, чим живуть цивілізовані країни. І може, років через десять-п*ятнадцять Європа вже не буде сахатися при слові Україна, а буде бачити її в рівноцінною державою. Я довіряю смаку, делікатності і компетентності Юрія Макарова.
Vit
5622 дн. тому
А что такое ESGroup?
ESGroup
5622 дн. тому
ESGroup - значить програма з корупційним душком. всі знають як все работає
Я
5622 дн. тому
Респект Катерині Ботановій! Чекаємо на якісний матеріал!!!
знавець
5622 дн. тому
Дуже цыкаво. А чому про скорочення працывникыв ны слова??????????
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду