Тетяна Чорновіл не збирається вибачатись перед Ахметовим

26 Листопада 2008
28759
26 Листопада 2008
12:19

Тетяна Чорновіл не збирається вибачатись перед Ахметовим

28759
Тетяна Чорновіл не збирається вибачатись перед Ахметовим
Журналістка Тетяна Чорновіл, чиї публікації стали предметом позову Ріната Ахметова до Лондонського суду, не вибачатиметься перед політиком і бізнесменом, повідомляє «ПіК України».
 
«Відповідаю за кожне своє слово, яке було написане, і вибачатися не збираюся, я нічого не придумувала», - сказала вона. Нагадаємо, 25 листопада інтернет-видання «Оглядача» вибачилось перед Ахметовим та заявило про готовність сплатити 100 тисяч доларів компенсації моральної шкоди. Тетяна Чорновіл разом із тогочасним керівництвом «Оглядача» була співвідповідачем у цій справі.
 
 «Я не знаю, чому вибачився «Обоз». Мене про це навіть не попередили. Я особисто вибачатися не буду, тому що не вбачаю чогось неправильного у своїй роботі», - сказала Тетяна Чорновіл.
 
Щодо мотивів, з яких інтернет-видання вибачилося перед бізнесменом, журналіст сказала, що «має певні думки з приводу того, чому так сталося», але не стала їх озвучувати. «Просто комерційне видання має свою думку. Я, як журналіст маю свою», - додала вона.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
28759
Читайте також
23.01.2008 11:20
Юрій Луканов
для «Детектор медіа»
54 789
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
5622 дн. тому
скажите,а гдето можно эти статьи почитать?
lhjy
5623 дн. тому
Тетяно ! Так тримати!
Г е о р г і й БУРСОВ
5623 дн. тому
Різниця між Тетяною Чорновіл і Мішей Бродським полягає у вражаючій різниці об"єму таліїї у журналістки і у матраса "Венето".
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду