Учасниками четвертого сезону «Битви екстрасенсів» будуть діти

17 Листопада 2008
14627
17 Листопада 2008
11:52

Учасниками четвертого сезону «Битви екстрасенсів» будуть діти

14627
Учасниками четвертого сезону «Битви екстрасенсів» будуть діти
Телеканал СТБ наступного тижня розпочне кастинг екстрасенсів на участь у четвертому сезоні шоу «Битва екстрасенсів». Особливістю сезону стане вік учасників: канал хоче, щоб цього разу в екстрасенсорних здібностях змагалися діти.
 
Як розповів «Телекритиці» шеф-редактор департаменту власного виробництва СТБ Олексій Удовицький, канал планує закінчити «бліц-кастинг» вже до 13 грудня, швидко відзняти програму і запустити її в ефір одразу після «Битви екстрасенсів-3». Нагадаємо, раніше українські «Битви» чергувалися з російськими версіями.
 
За словами пана Удовицького, герої-діти – його власний задум. У Росії та в інших країнах, де йшло це шоу, такого ніхто не робив. «Ми усвідомлюємо, наскільки це складно. Адже неповнолітню дитину мають супроводжувати батьки, усі дії мають бути погоджені із ними. У першій «Битві» був один неповнолітній учасник, тому ми вже знаємо про всі ці складності. Проте ми дуже хочемо, щоб учасниками наступного сезону стали саме діти», - зазначив він.
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
14627
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду