Директором з маркетингу ЗАТ «Первый канал. Всемирная сеть» стала Поліна Зиміна

14 Листопада 2008
19067
14 Листопада 2008
17:11

Директором з маркетингу ЗАТ «Первый канал. Всемирная сеть» стала Поліна Зиміна

19067
Директором з маркетингу ЗАТ «Первый канал. Всемирная сеть» стала Поліна Зиміна
 
«Приход Полины в нашу команду – большая удача. Её опыт работы в крупнейших телекомпаниях, без сомнения, даст новый импульс маркетинговой активности наших цифровых проектов», – цитує Admarket.ru генерального директора ЗАТ «Первый канал. Всемирная сеть» Миколу Дубового.

«Для меня это назначение прекрасная возможность применить огромный опыт, который накопился у меня за более чем 10 лет работы в сфере маркетинга, дизайна и продвижения, – повідомила виданню Поліна Зиміна. – В последние несколько лет цифровые тематические телепроекты Первого канала добились больших успехов, поэтому в целом я намерена придерживаться прежней стратегии, планомерно развивать и продвигать как бренды “Цифрового Телесемейства”, так и зарубежное вещание самого Первого канала».
 
Поліна Зиміна розпочинала кар’єру в Дирекції оформлення ефіру каналу ГРТ. У 2002-2003 роках була промодиректором НТВ, у 2003-2005 – заступником директора Дирекції дизайну і промотування НТВ.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
19067
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
5634 дн. тому
Спасибо, очень нужная и своевременная информация.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду