Ганна Герман: заяви Грицака - це помста за мій захист Інституту «Республіка»

14 Листопада 2008
6827
14 Листопада 2008
12:43

Ганна Герман: заяви Грицака - це помста за мій захист Інституту «Республіка»

6827
Ганна Герман: заяви Грицака - це помста за мій захист Інституту «Республіка»
Народний депутат від Партії регіонів Ганна Герман назвала неправдивою заяву свого однопартійця Василя Грицака про те що вона, нібито, дзвонила йому під час ефіру на «Радіо Ера» та забороняла критикувати президента Ющенка. Про це вона заявила у коментарі «Детектор медіа».
 
«До мене справді звертається багато журналістів з проханням допомогти знайти депутатів на ефір. Я із задоволенням завжди допомагаю. Але не пам'ятаю, що б я будь-кому дзвонила в ефір і казала про те, що він має говорити», - сказала пані Герман. 
 
За її словами, у неї існував конфлікт з Василем Грицаком, але стосувався він іншого питання. «Народний депутат Грицак забрав приміщення у правозахисної організації Інститут "Республіка". До мене звернулася ця організація, я у свою чергу написала листа до лідера партії. Депутати не мають права забирати приміщення у правозахисників. Навпаки, вони мають поступатися для них своїми приміщеннями», - зазначила «регіонала».  
 
Також Ганна Герман розповіла, що виступала з цього питання на засіданні президії політради Партії регіонів: «Багато наших колег підтримали мою позицію. І через це приміщення Грицак почав лити на мене бруд».
 
Голова парламентського комітету з питань свободи слова та інформації також заявила, щ ніколи не мала номера телефону Василя Грицака, і пропонує тому подавати до суду, якщо він справді має докази, що її телефонний дзвінок справді мав місце.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6827
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
знатОК
5640 дн. тому
Какая у донецких - Республика? У них - Стрелка, Орденоносная Стрелка, Донская Ботаническая Ахмето-Татария...В лучшем случае (без татар и москалей) - Сечь . И вот когда она вспомнит, что она-Сечь, она, без той жидотатарвы (Фима + братоупийца Ринатик) всей Украине чосу даст
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду