В Росії намагаються врятувати життя скаліченого журналіста-еколога

14 Листопада 2008
28843
14 Листопада 2008
08:58

В Росії намагаються врятувати життя скаліченого журналіста-еколога

28843
В Росії намагаються врятувати життя скаліченого журналіста-еколога
Головний редактор російської газети «Химкинская правда» Михайло Бекетов, знайдений 13 листопада побитим у дворі свого будинку у селищі Старбєєво Хімкінського району Московської області, перебуває у тяжкому стані. Як повідомляє Newsru.com, у реанімації журналісту зробили операцію. У нього серйозна травма голови, численні переломи та травми внутрішніх органів, за словами медиків, практично несумісні з життям.
 
«Химкинская правда» відома своєю критикою на адресу адміністрації Хімок та висвітленням боротьби за Хімкінський ліс, який влада збирається вирубати, щоб збудувати на його місці швидкісну магістраль «Москва – Санкт Петербург». Торік невідомі спалили автомобіль Бекетова, а в лютому 2008-го проти нього порушили кримінальну справу за наклеп.
 
На початку листопада, після поширення чергового числа газети, Бекетов казав своїм знайомим, що йому погрожують бандити. За фактом побиття порушено кримінальну справу; як стверджують правоохоронці, складається фоторобот злочинців. Природоохоронні організації Росії планують найближчим часом звернутись до керівництва держави з вимогою взяти ситуацію під контроль.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
28843
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
украинский грантоед
5633 дн. тому
Может, было достаточно ограничиться кастрированием?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду