Корпункт НТКУ у Варшаві відкриється 21 листопада. Кореспондентом буде Тетяна Серветник

7 Листопада 2008
15041
7 Листопада 2008
12:45

Корпункт НТКУ у Варшаві відкриється 21 листопада. Кореспондентом буде Тетяна Серветник

15041
Корпункт НТКУ у Варшаві відкриється 21 листопада. Кореспондентом буде Тетяна Серветник
Відкриття корпункту Першого каналу у Варшаві переноситься  на 21 листопада. Про це «ТК» розповів в.о. президента Національної телекомпанії України Василь Ілащук.
 
«До Нового року ми плануємо, що в корпункті будуть працювати наші журналісти, а з наступного – Тетяна Серветник, яка вже тривалий час мешкає у Польщі», – зазначив Василь Ілащук.
 
Тимчасово працювати у новому корпункті Першого у Варшаві будуть журналіст Михайло Прудник та оператор Володимир Лозeнко.
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
15041
Коментарі
9
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Євгенія
5584 дн. тому
Прудник - професіонал, справжній професіонал, скільки можна поливати лайном? соромно...
АНДІ Б!
5619 дн. тому
гомосексуалізм це не прроблема...........міші прівіт
5620 дн. тому
Михайло Прудник та Тетяна Серветник буде непоганий тандем професіоналів. Вітаю колеги! Безпідставна критика, то робота заздрників!
Юля
5620 дн. тому
цікаво і кому ж це не вдружив Михайло Прудник??? Чий професіоналізм не викликає сумнівів. Спробуйте, попрацювати на його місці, і тоді побачимо скільки ви протримаєтеся на гнилому з середини УТ-1.
Сергій
5620 дн. тому
Якщо хтось не в курсі, то з 5 пенька ніхто не давав. Це сказано для тих, хто ляпає язиком як корова, але нічого не знає. На рахунок низькопрофесійності кажуть ті, хто знає про нього лише з розповідей. Згоден; він надто вимогливий та інколи задрочує... Утім справу свою знає.
ірина
5620 дн. тому
Не подумайте, щро прудніка тут всі із заздрощів заслужено поливають лайном. Він і так їде у польщу працювати на добові - це дорларів 30 на день, хоча може і дадуть грошей на житло і таке інше. Міша фігура неоднозначна - впертий, тупуватий, завжди вважає що він правий і готовий це доводити інтригами і скандалами. Співробітники чоловіки від нього в шоці - міша взяв останніми роками не тиснути руку чоловікам спіробітниками а простирати ватну дамську ручку від чого вже нудить. Його "колір" вже став предметом дискусій на стінах кабінок туалетів. Жінкам, дівчатам він не подабається - людина з далеко не телевізійною зовнішністю, не вимавляє частину звуків що чути у начитці сюжетів. А ще він дуже нудний - це повню мірою відчує Володимир Лозенко.
Ганьба!
5620 дн. тому
Хто призначив Прудника за кордон? Він же низькопрофесійний...
Оля
5620 дн. тому
Тримаю кулаки за Таню. Це просто неймовірно - якщо у нас, нарешті, з"явиться такий міжнародник.
Прудника в Варшаву?
5620 дн. тому
Ого! Кто принмал это решение не сполна ума. А ля профи которгый разве и смог притнутся на ут1, после мытарств после пинка под за с 5 канала. Вид в кадре что на 5, что на ут1 ужансный.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду