Промо-директор ICTV Анна Ільєнко залишає канал

5 Листопада 2008
20992
5 Листопада 2008
18:55

Промо-директор ICTV Анна Ільєнко залишає канал

20992
Промо-директор ICTV Анна Ільєнко залишає канал
Промо-директор ICTV Анна Ільєнко залишає канал. Про це «ТК» дізналася від самої пані Ільєнко.
 
Учора Анна Ільєнко написала заяву на звільнення, яка вже підписана керівництвом. 14 листопада – її останній робочий день на ICTV. «Я більше не вважаю для себе доцільним продовжувати роботу», – пояснила вона причини такого кроку. Куди йде промо-директор ICTV, наразі невідомо, оскільки звільнення не було спланованим заздалегідь.
 
Нагадаємо, що 3 листопада на ICTV прийшов працювати колишній промо-директор «1+1» Євген Захаров, який очолив відділ промо та дизайну.
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
20992
Коментарі
11
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
норка
5641 дн. тому
Аня, ты делала ictv ярче. Я буду скучать без тебя. :)*
внимательный
5644 дн. тому
А шо, была промо стратегия?!! Одни ведущие мелькали в неоправдано частых роликах, а другие были незаметны. Притом, впечатление такое , что все делалось только при финансовой заинтересованности Ани. Гнать в шею- правильное решение!
5646 дн. тому
2МАША С УРАЛМАША : другая на подходе!
Гришка
5647 дн. тому
Аня, респект тебе и уважуха! А г-ну Богуцкому можно только посочувствовать... мы не ценим - что имеем, потерявши... (в данном случае) продолжаем не ценить дальше.
МАША С УРАЛМАША
5647 дн. тому
Жаль что ОНИ УДВОХ заяву не напИсали! Кто знает - понимает о ком я!
s
5647 дн. тому
Приятная новость
Z
5647 дн. тому
Совместил в мозгах две статьи по ICTV
otar
5647 дн. тому
Z, де ви бачили про прес-службу?
Z
5647 дн. тому
for pr Зато с ней никогда нельзя было соскучиться. И мне жаль, что Аня уходит!!! Хотя пресс-служба ICTV - это сумасшедший дом. Давно пора обратить внимание на дедулю-программного директора!!! Вот кого давно пора гнать в шею. Хотя, отдел пиара уже многие покинули и приход нового начальника Департамента Промоушена (а не пресс-службы, как говорит "Телекритика") разбавит женскую тусовку, которая ныне сложилась там. И с этой стороны это есть гут!
5647 дн. тому
:)Для промо Аня- имя офигительно нарицательное.
pr
5648 дн. тому
наконец-то, редкая по склочности, непрофессионализму и самомнению барышня
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду