Головою Громадської ради при Нацраді обрано Тараса Шевченка

30 Жовтня 2008
21925
30 Жовтня 2008
17:11

Головою Громадської ради при Нацраді обрано Тараса Шевченка

21925
Головою Громадської ради при Нацраді обрано Тараса Шевченка
Новим головою Громадської ради при Національній раді України з питань телебачення і радіомовлення став директор Інституту медіа права Тарас Шевченко. Про це «ТК» довідалась від самого пана Шевченка.
 
Голосування відбулось на засіданні Громадської ради, в якому взяли участь Ольга Большакова, Катерина М’ясникова, Катерина Котенко, Василь Самохвалов, Віктор Майков, Тетяна Котюжинська та Тарас Шевченко. Більшість присутніх на засіданні підтримала кандидатуру пана Шевченка.
 
Нагадаємо, попереднім головою Громадської ради був Юрій Покальчук, якого не стало 10 вересня 2008 року.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
21925
Читайте також
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
5654 дн. тому
а хто ж тоді по вашому представники громадськості ? ))))))))
Инсайдер
5654 дн. тому
Свои дружбаны назначили своего дружбана. Никакой прозрачности, никакого представительства общественности. С таким же успехом в общественный совет Нацрады можно взять кого-угодно, даже Ганжу с Куриной. Все равно толку от них и совета никакого, зато девочкам приятно будет.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду