У Києві відкрився 38-й Міжнародний кінофестиваль «Молодість»

19 Жовтня 2008
20876
19 Жовтня 2008
17:48

У Києві відкрився 38-й Міжнародний кінофестиваль «Молодість»

20876
У Києві відкрився 38-й Міжнародний кінофестиваль «Молодість»
У Києві відкрився 38-й Міжнародний кінофестиваль «Молодість». У складі міжнародного журі фестивалю – російська актриса Алла Демидова, угорський режисер Андраш Фесош, український художник та постановник Сергій Якутович, директор Міжнародного кінофестивалю в Тбілісі Гага Чхеїдзе, головний редактор журналу «Український тиждень» Юрій Макаров, художній керівник Фестивалю і директор Української кінофундації Андрій Халпахчі. Голова журі – американський актор Арман Ассанте, повідомляє УНІАН.
 
Фестивальну програму відкриває стрічка «Райські птахи» Романа Балаяна. На фестиваль приїхали виконавці головних ролей – російські актори Єгор Пазенко та Андрій Кузичев. Президент України Віктор Ющенко, присутній на відкритті фестивалю, вручив «Скіфського оленя» Роману Балаяну за особливі заслуги у кінематографі.
 
Конкурсна програма «Молодості-2008» складається з трьох категорій – студентські, перші професійні короткометражні та перші повнометражні ігрові фільми.
 
У конкурсі повнометражних фільмів братиме участь єдина українська стрічка - 65-хвилинний фільм режисера Олександра Жовни «Маленьке життя». Знімали «Маленьке життя» цього року в Україні, фільм став режисерським дебютом Жовни. Головні ролі зіграли Кирило Сосницький, Ігор Божко, Михайло Горносталь, Людмила Лозова і сам Олександр Жовна.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
20876
Читайте також
31.10.2009 12:46
Катерина Константинова, «Дзеркало тижня»
30 283
27.10.2008 18:14
Татьяна Селезнева, Главред
28 532
21.10.2008 09:49
Олег Пучко, «Экономические известия»
26 033
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Spantelychena
5660 дн. тому
Мадмуазель Барановській ця заувага чи редакторові-коректорові Телекритики - слово Голодомор письменні люди пишуть із великої літери, бо це власна назва. Я впевнена, що такий недогляд від браку освіти, а не браку поваги до власної історії і її жертв. Щодо чарівного твердження панни Новікової про те, що не треба весь час говорити про Голодомор, то раджу їй сказати "Не треба весь час говорити про еврейський Голокост, евреям". Що з неї тоді лишиться? Згодна, не треба говорити про це, якщо говорять і показують про нього так нездарно, як панна Новікова і "Молодість". Видно що з їхнього боку - це лицемірна данина політичній кон'юнктурі, а не відчуття потреби. Про це треба говорити доти, доки українці почуватимуться чужаками у власній країні, доки їх трактуватимуть як гостей, в тім і на "Молодості".
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду