У США найстарших телеглядачів морально готують до «цифри» (відео)

18 Жовтня 2008
13826
18 Жовтня 2008
09:33

У США найстарших телеглядачів морально готують до «цифри» (відео)

13826
У США найстарших телеглядачів морально готують до «цифри» (відео)
Американська «Коаліція переходу на цифрове телебачення»  (http://www.dtvtransition.org)  готує глядачів Сполучених Штатів Америки до остаточного переходу від аналогового до цифрового телебачення, який відбудеться опівночі 17 лютого 2009 року. Не забуваючи при цьому про найстарших глядачів, погано знайомих із технологічними новинками. У цьому дотепному відеоролику користувачам пояснюють ази користування цифровими адаптерами та наводять корисні посилання в Інтернеті, які допоможуть розібратись із тонкощами DVB.  
 
 
Ролик особливо рекомендований для перегляду українським чиновникам, причетним до підготовки України до переходу на цифрове телебачення у 2012-2015 роках.
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13826
Читайте також
16.01.2009 12:08
Татьяна Неймаш
, для «Детектор медіа»
28 521
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Denis Gursky
5638 дн. тому
Це просто надцiннiсть для тих, хто випав з процесу стеження за технологiями, та хоче просто дивитися ТБ.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду