З 27 жовтня «1+1» показуватиме дубльований українською мультсеріал «Клуб Мікі Мауса»

16 Жовтня 2008
26096
16 Жовтня 2008
13:52

З 27 жовтня «1+1» показуватиме дубльований українською мультсеріал «Клуб Мікі Мауса»

26096
З 27 жовтня «1+1» показуватиме дубльований українською мультсеріал «Клуб Мікі Мауса»
27 жовтня телеканал «1+1» розпочне показ дубльованого українською мовою мультиплікаційного серіалу «Клуб Мікі Мауса», повідомляє «Медіабізнес». Серіал виходитиме вранці у будні.
 
Зараз робота над дубляжем серіалу триває на студії «Невафільм Україна». Натепер вже готові перші 10 серій. Усього до Нового року їх обіцяють показати 26. Вартість дубляжу тримають у секреті. «Це комерційна таємниця, – каже Лариса Шаталова керівник проекту «Невафільм Україна». – Кастинг акторів відбувся півтора роки тому, коли ми робили повнометражний мультик із Мікі «І знову під Різдво». Після нього студія Діснея затвердила всіх акторів. Вони ж озвучили й героїв серіала». Найвищі вимоги буди до актора, що став голосом Мікі Мауса. Втім Юрія Кудрявця на цю роль затвердили одразу, голоси інших мультяшних герої шукали з-поміж п′ятидесяти претендентів.
 
На телеканалі «1+1» таку ретельність пояснюють тим, що тривалий час мультиплікатор Волт Дісней озвучував мишеня, котре стало символом американської культури, особисто. «Бути Мікі Маусом непросто: треба говорити фальцетом, – ділиться досвідом актор Юрій Кудрявець. – Але це дуже позитивний герой. І ці нові серії не схожі на той старий мультик, який ми пам′ятаємо. Вони більше нагадують ігри для розвитку для дітей 3-5 років, тож і озвучувати їх цікаво».
 
Для телеканалу «1+1» це не перший діснеївський серіал дубльований українською. До того державною мовою до малечі також зверталися «Вінні Пух», «Мулан-2», «Тарзан-2» та герої з «Ліло і Стіч-2».
 
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
26096
Читайте також
03.11.2008 15:22
Любов Журавльова, «Дзеркало тижня»
4 104
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Гость
5642 дн. тому
Это вроде как про наш парламент? "Клуб Микки Мауса"
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду