Іван Костроба став ведучим новин К1

16 Жовтня 2008
22522
16 Жовтня 2008
12:23

Іван Костроба став ведучим новин К1

22522
Іван Костроба став ведучим новин К1
У парі з Ольгою Бондарчук, яка перейшла на телеканал К1 із UBC, інформаційну програму «Один день» вестиме Іван Костроба. Цю інформацію «Детектор медіа» підтвердив сам ведучий.
 
Раніше Іван Костроба був ведучим прогнозу погоди на Першому каналі та програм на Першому діловому. За його словами, йому запропонували вести новини К1 після того, як він узяв участь у кастингу на місце ведучого програми «Народний суд».
 
«Спершу я навіть не збирався йти на канал, оскільки маю власний бізнес. Але я закінчив театральний інститут, і друзі часто запрошують мене зніматися в серіалах або рекламних роликах. Так само мене запросили на кастинг для «Народного суду». Там мені відмовили – сказали, що занадто молодий, але згодом подзвонили і запросили на К1», - розповідає Іван Костроба.
 
Поки що, оскільки Іван Костроба хворіє, Ольга Бондарчук веде новини у парі з Євгеном Міхіним.
 
 «Детектор медіа» 
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
22522
Коментарі
7
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
ляля
5669 дн. тому
вы шо здурели?
5669 дн. тому
А кто это?
наталі
5669 дн. тому
наталю, у ви в прес-службу К1 писали? може, вона нарешті почне працювати, а не гратися в пратизанів на допиті.
уважному
5670 дн. тому
"Поки що, оскільки Іван Костроба хворіє, Ольга Бондарчук веде новини у парі з Євгеном Міхіним"
глядач К1
5670 дн. тому
Учора на К1 новини вів не Коструба- хоч і його тиждень.Вів Міхін.
otar
5670 дн. тому
Наталя, тоді, коли ви нам будете допомагати. Побачили Костробу на К1 - написали в ТК :) Ми не дивимось 24 години ефіру 15 всеукраїнських телеканалів. Чому не дивимось - навіть не знаю, треба буде над цим подумати під час довгих годин дозвілля)))
Наталя
5670 дн. тому
Шановні! Пан Костроба весь цей тиждень веде новини на к1. коли телекритика буде оперативнішою?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду