Ліцензії на супутникове мовлення отримали «УНІАН-ТБ», а також канали про VIP-людей та VIP-товари

9 Жовтня 2008
23520
9 Жовтня 2008
08:53

Ліцензії на супутникове мовлення отримали «УНІАН-ТБ», а також канали про VIP-людей та VIP-товари

23520
Ліцензії на супутникове мовлення отримали «УНІАН-ТБ», а також канали про VIP-людей та VIP-товари
Національна рада з питань телебачення і радіомовлення на засіданні 8 жовтня прийняла рішення про видачу трьох ліцензій на супутникове мовлення.
 
Супутникову ліцензію отримав інформаційний канал «УНІАН-ТБ», який до цього виграв ліцензію на мовлення у цифровому мультиплексі МХ-4 і за попередніми планами мав вийти в ефір орієнтовно в грудні 2008 року. Основа програмування «УНІАН-ТБ» - новини, тематичні просвітницько-інформаційні програми, кінопоказ, прямі ефіри і трансляції. Ліцензію на супутникове мовлення отримував генеральний директор каналу Віталій Докаленко, екс-президент Національної телекомпанії України. Засновники «УНІАН-ТБ» - ТОВ «Українське незалежне агентство новин», м. Київ – 99%; Наливайко Олег Ігорович – 1 %. Супутник – AMOS 2.
 
Також ліцензії на супутникове мовлення отримали телеканали «People» (ТОВ «Медіапоінт») та «Gold Berry» (ТОВ «Голдберрі»).
 
«People» за концепцією є «мистецько-кульутрологічним каналом, що розповідає про людей, які досягли успіху», а «Gold Berry» є каналом «про товари і послуги еліт-класу».  засновниками та власниками двох каналів є: ТОВ «Форсаж-Медіамаркет», м. Київ – 70%, ТОВ «Медіамаркет-Спорт», м. Київ – 30%. Супутник – Hellas Sat 2.
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
23520
Коментарі
5
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
ганжа
5670 дн. тому
раніше ліцензія коштувала 22 тис. грн. але ж це та сума, яка звучить на засіданні, так би мовити, без аеропортових зборів.
5670 дн. тому
Леся, раньше - до повышения лицензионных сборов - спутниковая лицензия стоила порядка 16.000 долларов (80.000 грн.) По новой методике стало меньше?
ганжа
5671 дн. тому
якщо не помиляюся, за ці ліцензії був ліцензійний збір по 43 тис. грн.
5671 дн. тому
А почем нынче спутниковые лицензии?
luda
5671 дн. тому
а можно ли получить лицензию на товары и услуги для простых людей ?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду