Нацрада погодила спрощену систему ліцензування для кабельників

8 Жовтня 2008
26299
8 Жовтня 2008
18:17

Нацрада погодила спрощену систему ліцензування для кабельників

26299
Нацрада погодила спрощену систему ліцензування для кабельників
Національна рада з питань телебачення і радіомовлення на засіданні 8 жовтня прийняла рішення про спрощену систему ліцензування кабельних провайдерів. Відтепер видача, подовження та переоформлення ліцензійних документів для кабельників відбуватиметься за новим Положенням «Про порядок видачі ліцензії провайдера програмної послуги, внесення змін до ліцензії провайдера програмної послуги та видачі дубліката ліцензії провайдера програмної послуги».
 
Новий порядок передбачає, що відтепер провайдер матиме у ліцензії лише один перелік – каналів, що входять до універсальної програмної послуги (УПП), щодо решти мовників   він лише заявлятиме Нацраді кількість каналів у своїх пакетах. До того ж, відтепер не потрібно вносити зміни в ліцензію, якщо змінюється канал ретрансляції, але при цьому загальна кількість мовників у мережі лишається без змін.
 
Нагадаємо, про спрощення системи ліцензування кабельники домовилися з Нацрадою на круглому столі 18 вересня. Тоді ж кабельники взяли на себе зустрічні зобов’язання щодо того, що не транслюватимуть в мережах канали, які не пройшли сертифікацію в Нацраді.
Ппроект «Положення ...» було запропоновано на громадське обговорення, незначні правки було внесено в «Положення...» і під час дискусії на засіданні.
 
Як запевнили «ТК», найближчим часом «Положення...» буде викладено на сайті Нацради. 
 
«Детектор медіа» 
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
26299
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду