Грузія оштрафувала російські ЗМІ

2 Жовтня 2008
4417
2 Жовтня 2008
16:31

Грузія оштрафувала російські ЗМІ

4417
Грузія оштрафувала російські ЗМІ
Комісія з регулювання телекомунікацій Грузії наклала штраф на російські «Первый канал» і «Вести FM» за мовлення у Абхазії та Південній Осетії у порушення грузинського законодавства. Про це, як повідомляє Газета.ru, заявили у прес-службі комісії.
 
«Згідно із законом "Щодо правил бізнес-діяльності на окупованих територіях Грузії", в Абхізії та Південній Осетії діють норми, які передбачають отримання ліцензії на використання частот в даних регіонах. Радіостанція "Вести FM" та "Первый канал" Росії не отримували ліцензій на мовлення в Абхазії та Південній Осетії. Відповідно їхня робота у цих регіонах є незаконною», - сказав представник прес-служби.
 
За його словами, попередження вже відправили керівникам російських компаній. Санкції передбачають штраф в розмірі 50 тисяч ларі (36 тисяч доларів). У випадку несплати штрафу його розмір може зрости до одного мільйона ларі (720 тисяч доларів).
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4417
Теги:
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
сергей
5682 дн. тому
Жаль, что вот такие вопросы, Грузия решает вместе с Украиной. У нас уроды в Нацраде и те туда же. Если это демократия и свобода слова и получения информации, кому она такая нужна.
Гоша Киев
5683 дн. тому
О! А что Виталий Шевченко с Нацрадой уже и до Грузии добрался? Ох, доиграются. Вся 58-я армия придёт лицензию получать.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду