«Единая Россия» закрила свою партійну газету

2 Жовтня 2008
22056
2 Жовтня 2008
10:06

«Единая Россия» закрила свою партійну газету

22056
«Единая Россия» закрила свою партійну газету
Цього тижня в Росії вийшов останній номер щотижневої партійної газети «Единая Россия», засновником якої є однойменна політична партія, повідомляє російська газета «КоммерсантЪ».
 
Газета виходила з 2003 року накладом 417 тисяч примірників і поширювалась безкоштовно. Неофіційно її випуск курував депутат російського парламенту Валерій Коміссаров. У 2007 році на утримання газети було витрачено 8,1 млн рублів (понад 1,5 млн гривень). Керівник агітаційно-пропагандистського напрямку партії Андрій Ісаєв запропонував не закривати газету, а замінити передплатою на неї членські внески.
 
«Більшість колег вважає, що газета в ролі бойового листка не відповідає сьогоденню. Сайт – сучасніший засіб. До того ж партія розвиває співпрацю з іншими непартійними друкованими ЗМІ», - повідомив Ісаєв. Раніше провладна партія оголосила, що відтепер у її агітаційно-пропагандистській роботі центральне місце посідатиме новий інтернет-портал із онлайн-телеканалом. Цей портал ще не запущений.
 
За словами голови виконкому партії Андрія Воробйова, розглядається варіант, за якого замість тижневика «Единая Россия» виходитиме щомісячний бюлетень або вісник, орієнтований на місцеву специфіку конкретних регіонів.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
22056
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду