Російська «Амедиа» скоротила штат у 5 разів і заморозила 70 проектів

30 Вересня 2008
23897
30 Вересня 2008
11:04

Російська «Амедиа» скоротила штат у 5 разів і заморозила 70 проектів

23897
Російська «Амедиа» скоротила штат у 5 разів і заморозила 70 проектів
Російська продакшн-компанія «Амедиа» скоротила штат у 5 разів і заморозила 70 проектів, повідомляє Lenta.Ru. З червня до кінця вересня 2008 штат компанії був скорочений з 150 до 30 осіб. Як повідомив голова ради директорів компанії Олександр Акопов, проекти, в які були вкладені 14 мільйонів доларів, призупинено на невизначений час.
 
За словами Акопова, ці заходи пов'язані з підготовкою компанії до наслідків фінансової кризи, яка призведе до скорочення обсягів реклами на телебаченні. Унаслідок цього, на думку Акопова, канали купуватимуть менше телесеріалів, і це призведе до зниження цін на них.
 
Проте експерти, до яких звернулась по коментарі російська газета «КоммерсантЪ», наголошують, що скорочення штату і призупинення проектів «Амедиа» розпочалось ще до початку світової фінансової кризи. На їхню думку, компанія просто не витримує конкуренції з новими гравцями ринку.
 
«ТК» намагатиметься з’ясувати, чи торкнулись ці зміни української дочірньої компанії «Амедиа» - «Амедіа-Україна».
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
23897
Читайте також
17.10.2008 14:18
Виталий Портников, Грани.Ру
23 775
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
люблю кино
5685 дн. тому
Компания "Амедиа- Украина"- банкрот. Зарплата не выплачена еще 60-ти % работавшим на проектах "Бывшая" и "Сила притяжения". И особо не волнуются бывшие руководители "Амедиа-Украина" о выплате.Официальная версия - их "кинула Москва". К сожалению, ни какого менеджмента(!!!) господина Елистратова - не существовало. Он -хороший парень, но это не профессия!! Было банальное вытягивание денег из бюджета проектов( просто дерибан). Жаль, много порядочных людей повелось на работу(в очередной раз показав московским, что не хуже у нас специалисты....).Умиляет одно - господин Приходько, в очередной раз, сумел извлечь пользу из сложившейся ситуации( и выпил не один литр крови у московских "телепрофи"); в итоге "Амедиа-Украина"- где??? а "ПРО-тв"-снимает....
гость
5685 дн. тому
пусть раскажут как деньги выдуривают в амедиа. всем профи известно что амедиа это большая машина с раздутыми бюджетами после того как там отодвинули акопова от управления. Рано или поздно они должны были загнуться. На украине тоже пытались дурака валять, но коллектив два раза забоставал когда еще на студии у приходько сидели два месяца зарплаты не платили. После этого менеджмент елистратова быстро свалил на плюсы теперь пытаются там впаривать туже методу.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду