«Сегодня Мультимедіа» запускає газету «Твое»

25 Вересня 2008
22248
25 Вересня 2008
18:26

«Сегодня Мультимедіа» запускає газету «Твое»

22248
«Сегодня Мультимедіа» запускає газету «Твое»
26 вересня вийде перший номер газети «Твое» - нового проекту холдингу «Сегодня Мультимедіа». Повноколірна газета виходитиме у форматі А3 на 32 шпальтах раз на два тижні у п’ятницю. Наклад газети – 30 тисяч примірників, ціна у роздрібній торгівлі – 1 гривня. Головний редактор – Олена Токарчук.
 
Видання орієнтоване на читацьку аудиторію віком 28-50 років. Газета, як повідомляє прес-служба холдингу, «надасть читачу різнобічну споживацьку інформацію, дасть корисні поради, практично всі рубрики підкріплені власними дослідженнями журналістів газети або думками експертів». Над створенням видання працюють журналісти київської редакції «Сегодня Мультимедіа».
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
22248
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
proff
5689 дн. тому
Отличное позиционирование...но есть размытость проекта судя по ЦА и периодичности.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду