Нацрада проліцензувала керченській телекомпанії 50 відсотків української мови

18 Вересня 2008
23553
18 Вересня 2008
07:02

Нацрада проліцензувала керченській телекомпанії 50 відсотків української мови

23553
Нацрада проліцензувала керченській телекомпанії 50 відсотків української мови
Національна рада з питань телебачення і радіомовлення розглянула заяву про подовження ліцензії на мовлення ТОВ ТРК «Керч» (Керч, АР Крим) і задовольнила її.
 
В ході обговорення, керівник компанії сказала, що запропонована Нацрадою зміна мовної норми (було 50% української мови в ефірі, рекомендовано – не менше 75%) є небажаною для компанії через мовні вподобання глядачів. Нацрада прийняла ці пояснення, і залишила компанії мовну квоту без змін.
 
ТОВ ТРК «Керч» мовить на 40 ТВК в місті Керч, 4 год./добу; формат – інформаційно-просвітницький. Склад власників: ТОВ Фірма «Азов-Севен», м. Сімферополь – 50%; Коробко О. М. – 50 %.
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
23553
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
\
5697 дн. тому
а почему не английской? у нашего преза дети только на американской мове учатся размавлять
Данченко
5697 дн. тому
І правильно, не чіпайте Крим. Хай люди там спілкуються, вчаться, читають, слухають іт.д. тією мовою, я кою бажають. Зазвичай - російською.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду