Учасники «Танцюю для тебе» на «1+1» - Лісогор, Клочкова, Вінницька, Лаленков, Дядя Жора та інші

16 Вересня 2008
44007
16 Вересня 2008
13:26

Учасники «Танцюю для тебе» на «1+1» - Лісогор, Клочкова, Вінницька, Лаленков, Дядя Жора та інші

44007
Учасники «Танцюю для тебе» на «1+1» - Лісогор, Клочкова, Вінницька, Лаленков, Дядя Жора та інші
20 вересня о 20.10 на телеканалі «1+1» стартує танцювальне шоу «Танцюю для тебе». Як повідомляє прес-служба «1+1», у репетиційних залах на кіностудії імені Довженка зараз триває напружена підготовка до старту.
 
За умовами шоу, у ньому братимуть участь вісім пар, у кожній із яких – «зірка» та «мрійник». Історії «мрійників» будуть розказані вже 20 вересня під час прем’єрного шоу. Зірки, залучені до програми – спортсмени Яна Клочкова та Олег Лісогор, співак Джанго (Олексій Піддубний), актор Comedy Club Ukraine Дядя Жора (Вадим Мічковський), співачка Альона Вінницька, актриса Катерина Кузнєцова та актор Дмитро Лаленков.
 
До підготовки пар залучені відомі в Україні хореографи – Олена Шоптенко, Дмитро Дікусар, Ксенія Горб та інші. Вестимуть програму Юрій Горбунов та Інна Цимбалюк.
 
Готуючись до старту програми, «1+1» запустив сайт «Танцюю для тебе» - http://dance.1plus1.ua/.
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
44007
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
дмитрий
5664 дн. тому
Очень жестокое шоу. О том как столько-то несчасных не получат деньги, которые им так нужны! Следующим шоу в таком русле может быть шоу "опять скакалочка", синопсис: дети инвалиды в детском доме бьются, не на жизнь а на смерть, за новогодние подарки. Выигравший ребенок будет усыновлен родителями, которые в данный момент сидят в жури и с одухотворенными лицами наблюдают за происходящим в детдоме... класный концепт?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду