Герман пропонує Медведьку відзвітувати щодо розслідування вбивства Ґонґадзе

16 Вересня 2008
8533
16 Вересня 2008
12:40

Герман пропонує Медведьку відзвітувати щодо розслідування вбивства Ґонґадзе

8533
Герман пропонує Медведьку відзвітувати щодо розслідування вбивства Ґонґадзе

Голова Комітету з питань свободи слова і інформації, народний депутат від фракції Партії регіонів Ганна Герман пропонує заслуховувати у Верховній Раді звіт Генерального прокурора України Олександра Медведька про хід розслідування вбивства журналіста Георгія Ґонґадзе.

Про це глава Комітету сказала на пленарному засіданні.

Зокрема, Герман звернулася до спікера парламенту Арсенія Яценюка з пропозицією розглянути у Верховній Раді проект ухвали щодо заслуховування Генерального прокурора України «зі звітом щодо стану розслідування справи про вбивство Георгія Ґонґадзе».

Нагадаємо, адвокат дружини загиблого журналіста Мирослави Ґонґадзе Валентина Теличенко заявляла, що слідство у справі Ґонґадзе тільки імітується.

Український журналіст Ґонґадзе зник в Києві 16 вересня 2000 року. У листопаді того ж року в лісі Київської області був виявлений обезголовлений труп, який, за висновками експертів, міг належати журналістові. Генпрокуратура порушила кримінальну справу за фактом вбивства. Замовники вбивства досі не встановлені. Справу розслідує Генеральна прокуратура.

 
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8533
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду